Головна » 2023 » Грудень » 23 » НОВОРІЧНИЙ МАКІЯЖ. ТРЕНДИ
20:11
НОВОРІЧНИЙ МАКІЯЖ. ТРЕНДИ

Новорічний макіяж 2023-2024

Візажисти на показах осінь-зима 2023/2024 яскраво продемонстрували модні тренди, які сміливо варто впустити у новорічний макіяж. Тішить те, що у красунь – максимум свободи вибору та максимум рішень для того, щоб розкрити свою впевненість.

Модні тренди

Аналізуючи тренди, можна помітити акцент на очах та губах . Але реалізація трендів може бути різною.

Обличчя

  • Велика увага приділяється основі (тону) шкіри.
  • Вітається бархатиста матовість та легке природне свіже сяйво . Тому візажисти всіляко борються за баланс між легкою сяючою «підкладкою» та матовим фінішом.
  • Головні косметичні засоби – класичний тональний крем та праймер.
  • При створенні бази – звернення до стилістики mochi skin, «прив'язаної» до текстури японських десертів моті з ніжною оксамитової текстурою . Японський макіяж – це завжди щось особливе, спрямоване на тонкість, вишуканість, легкість. Єдине, традиційний японський макіяж у нас не всі люблять, бо тон штучно робить обличчя блідішим. Але саме стилістика mochi skin – дуже приємний виняток. «Вибілювати» обличчя абсолютно необов'язково. Можна "грати" відтінками, які максимально наближені до свого натурального. Але що обов'язково запозичено у традиційного макіяжу, то це ретельне розтушування. І важливо, щоб під рукою була пензель із щільним та дуже густим ворсом.

Якщо є бажання довести до досконалості лінію підборіддя і вилицю кістку, поверх тонального крему має сенс також нанести пудру, що скульптурує.

Якщо ж вам здається, що вищезгадані варіанти макіяжу – не для свята, також можна впустити у своє життя рожеві рум'яни.

Брові

Що стосується брів, то абсолютно впевнено і вільно в сучасній моді почуваються різні за своїм втіленням стилістичні рішення:

  • "Природні" брови - без чіткого контуру, але злегка зафіксовані гелем.
  • «Нюдові, прозорі» брови.

Важливо звернути увагу і на форму: "ниточки" йдуть у минуле, а ось широкі брови впевнено "правлять балом" .

Очі

У тренді такі техніки та ефекти:

  • Макіяж смоки-айс . Традиційний графічний – з переходом від насиченого коричневого або чорного до м'якого димчастого або сміливіший – з виразними «розмахами» між яскравими відтінками. Не обійтися в такому макіяжі без рожевого, синього, бузкового відтінків.
  • Золотистий мерехтливий макіяж . Очі в «золоті» виглядають дуже ефектно, а зробити такий макіяж найпростіше. Досить мати золотистими тінями з пудрової текстурою і шиммером або гліттером.
  • Градієнтні очі із затемненням зовнішнього куточка очей та складок століття . Світлий відтінок тіней наносять на внутрішній кут очей і трохи темніший відтінок на зовнішній бік.

Таким чином, очевидно: головний косметичний засіб, який керує новорічним макіяжем очей – це тіні.

Втім, помічники-олівці теж не залишаться без діла. У святковому макіяжі знову доречні й чорні стрілки . Причому можуть бути дуже яскравими, широкими і розгонистими.

Також, якому варіанту макіяжу для очей ви б не віддали перевагу, на новорічному святі можна блиснути з парочкою паєток на повіках.

Губи

А що ж задаватиме нині тон губам?

  • Червона помада . Так! Завжди модна та неповторна. Ефектно у вечірньому макіяжі вона виглядає разом із очима, «оформленими» у стилістиці смоки айс. Особливо, якщо йдеться про смоки айс у традиційному варіанті – не яскравому кольоровому, а графічному. Щодо контуру, то він для новорічного макіяжу необов'язковий. Навпаки, вітається легка недбалість та ефект «зацілованих губ».
  • Неоновий рожевий блиск . Він у новорічний макіяж «перекочували» із літніх колекцій. Якщо вбрання – задерикуваті, яскраві, то неоновий рожевий блиск – чудове рішення.
  • Винна сливова помада . Прекрасний варіант для тих, хто хоче проявити себе фатальною красунею, але немає бажання робити складний макіяж для очей.

Ідеї ​​красивого макіяжу з урахуванням кольору волосся

Не забувайте враховувати і колір волосся. Блондинки та брюнетки, рудоволосі та шатенки вимагають унікального макіяжу.

Для блондинок

Світловолосим красуням важливо підкреслити очі . Туш необов'язкова, а ось тіні – чудовий помічник. Особливо чудово підходить макіяж у техніці смоки з використанням одного або двох відтінків тіней.

Але, якщо туш у макіяж хочеться впустити, перевагу варто віддавати кольоровим.

Що стосується губ, тобто три варіанти:

  • Пристрасний : з червоною, бордовою, сливовою помадою.
  • Ніжний . Вибір – за матовими, пастельними помадами – кораловими, світло-рожевими, персиковими.
  • Грайливий . Тут у фокусі – блиски з мерехтінням.

Для брюнеток

Тренди макіяжу 2023 ідеальні для брюнеток. Якщо розглядати вже згадані варіанти макіяжу smoky eyes – як графічний, так і кольоровий, то темноволосим леді підійдуть обидва.

Єдине, про що варто ґрунтовно подбати в цьому випадку, так це про виділення контуру очей . Тут не варто скромничати.

Туш краще використовувати класичну - чорну, темно-коричневу, але при величезній потязі до сміливих експериментів можна дозволити собі внести у свій образ накладні пучки вій. Ефект павукових лапок, який був дуже популярним у макіяжі на Хелловін, брюнетки можуть подарувати своїм очам і на новорічні свята.

Для рудих

Золотисті тіні, які зараз такі популярні у вечірньому, святковому макіяжі, здається, створювали саме для рудоволосих леді. Він для них максимально «свій». Можна абсолютно не турбуватися, що гармонія буде порушена. Але чому точно варто приділити увагу, так це обведення .

Її можна зробити рідким підведенням або класичним олівцем. Переважно – чорним. Лінія повинна бути акуратно окреслена по слизовій верхній повіці.

Не варто ігнорувати і відтінки брів. Розбіжність тону з природним кольором коренів волосся має бути мінімальною : 1-2 тони, але не більше.

Для шатенок

Здавалося б, шатенки підходять ті ж варіанти, що і брюнеткам. Часто це справді так. Але все ж таки варто бути більш делікатними. Просто враховувати колір волосся – мало. Потрібно ще враховувати і кольоротип . Якщо він теплий – вибирати лише теплі відтінки.

Що справді йде шатенкам, то це стрілки. Причому можна дозволити собі рішення з акцентом на внутрішній куточок, так і стрілки з перекладною золотистою фольгою . Сміливо, екстравагантно, але не вульгарно!

Актуальні варіанти макіяжу з урахуванням кольору очей

Враховуйте і колір очей. Вони визначають і відтінки косметичних засобів та техніки.

Макіяж для карих очей

Карі очі люблять «підсвічування». Вдале рішення - використання тіней з блискучим шиммером . Для денного макіяжу – це надто сміливо, але у вечірньому макіяжі такі експерименти лише гаряче вітаються. При цьому немає жодних перешкод, щоб доповнити блискучу і легку гру суворим обведенням контуру олівцем спокійних відтінків - наприклад, коричневим. Це надасть образу завершеності, але візаж точно ніхто не назве нудним.

Макіяж для зелених очей

Зеленооким красуням неймовірно пощастило. Для них добре підходить ряд варіантів макіяжу:

  • Сміливий макіяж з яскравими неоновими тінями.
  • Графічні рішення за допомогою туші та олівця. Головне, пам'ятайте, зелені очі краще відчувають олівці теплих відтінків.
  • Фіолетові, лавандові паєтки. Їх можна розмістити точково чи лініями.
  • Можна дозволити собі багатобарвний макіяж. Ось, наприклад, дуже вдала кольоросхема:
  • Під брови – білі чи світло-кремові тіні.
  • На зовнішній ділянці повік – невелика кількість тіней бежевої гами.
  • Складку, внутрішній куточок оформіть сіро-синім олівцем.
Переглядів: 26 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps