Головна » 2017 » Лютий » 20 » Як схуднути - три основні етапи
12:30
Як схуднути - три основні етапи

 

Як схуднути - кілька порадБільшість з нас невдоволено своєю зовнішністю - хто особою, хто волоссям, хто фігурою. Гладкі люди стурбовані тим, як схуднути, а тендітні, навпаки, намагаються видужати. У божевільній гонці за фігурою своєї мрії і публічні люди, і звичайні громадяни витрачають багато здоров'я, засобів і часу. А скільки копій ламається в гарячих суперечках про переваги дієт!

Зайва вага - проблема не з легких. Перш за все, надлишкова маса - важкий тягар для всього організму: судин, серця, суглобів, органів виділення та ін. Також це вантаж психологічний - у вигляді сумних думок, незадоволеності собою і косих поглядів струнких осіб. І численних невдалих спроб швидкого схуднення укупі з пустопорожніми балачками ...

Звідки він береться, цей надмірна вага? Ну, по-перше, проблемою він є для тих, хто його взагалі помічає. А накопичується в результаті порушення або збою обміну речовин - в кожному організмі цей процес по-своєму інтенсивний.

Як можна швидко схуднути? Відповідей безліч, але немає єдиного для всіх. Всі організми розрізняються, і причини появи повноти в кожному випадку індивідуальні. Так що способи боротьби з повнотою теж будуть відрізнятися. Однак існує загальний чарівний алгоритм схуднення, що допомагає досягти реального результату.

Крок 1. Мотивація. Не як схуднути, а навіщо схуднути. Будьте з собою гранично чесні. Але пам'ятайте, що головна рушійна, «чарівна» сила не в причині цього бажання, а в його інтенсивності. Яких би цілей Ви не переслідували - помста коханому чи суперниці, участь в конкурсі краси або просто оздоровлення, - саме те, ЯК СИЛЬНО Ви мрієте схуднути, в даному випадку часто визначає успіх. Якщо Ви відчуваєте яскраві емоції, згадуючи про першопричину - частина успіху за Вами, Ви майже у мети! Якщо немає - мотивація слабенька, долає сумнів, Ви можете не впоратися і відступити - пошукайте ще. Яскраве, сильне бажання окрилює, надає сил в хвилини слабкості і веде до перемоги!

Крок 2. Масштаб (кількість). Потрібно визначитися, до якої міри Ви бажаєте схуднути: трохи скинути вагу або кардинально змінити зовнішність і розмір одягу. Ваш відповідь визначить, наскільки масштабною буде робота і, при виборі методу, як схуднути, допоможе визначитися з інтенсивністю навантаження і термінами. Скинути 5 кг. або 25кг. - Різниця суттєва.

Крок 3. Вибір способу схуднення. Вибираючи дієту, вид спорту, змінюючи режим, враховуйте стан організму. Правильно обраний шлях, спосіб, як схуднути, визначає багато в чому і результат. Ви віддаєте перевагу худнути в групі або розглядаєте тільки способи, як схуднути в домашніх умовах? Головне, щоб Ваш шлях був Вам в радість. Так, обмежувати і змушувати себе доведеться, але навантаження повинні бути посильними, а не надмірними. Безпечніше для організму шлях поступового звільнення від зайвої ваги, а не різке схуднення. Порадьтеся з фахівцем, розплануйте курс - і в путь!

Якщо Ви дуже сильно бажаєте схуднути , вірите в свої сили і готові наполегливо йти до бажаної мети - Ви обов'язково впораєтеся!

Переглядів: 354 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps