Головна » 2023 » Грудень » 23 » ЯК ГІДНО ЗБІЛЬШИТИ ОЧІ
20:10
ЯК ГІДНО ЗБІЛЬШИТИ ОЧІ

Все починається з брів

Перед тим як приступати безпосередньо до макіяжу очей, обов'язково займіться бровами. Відкоригуйте їх форму. Брови здатні допомогти широко розкрити погляд, а можуть навпаки, візуально їх зменшувати.

  • Найзручніший варіант у більшості випадків - плавний м'який вигин округлої форми - виразний півмісяць.
  • Для маленьких очей, але з навислим століттям допустимі лінії брів у вигляді високих арок.
  • Один із найневдаліших варіантів – брови з підкреслено опущеним кінчиком.
  • "Скандальне" рішення - так звані брови, "перещипані" в нитки. Тонкі й витончені вони, начебто, розкривають погляд. Але разом із збільшенням очей за таких брів візуально збільшується і вік. «Перещипи» добре підходять лише юним дівчатам, при цьому у них не повинно бути жодного натяку на набряклість обличчя.

Багатьох хвилює, яка при цьому має бути ширина брів. Найкраще зупиниться на компромісному рішенні – середній ширині. До речі, зараз така ширина – тренд.


 

Тіні для вій

Один з головних інструментів, який візуально допомагає перетворити маленькі очі на виразні очі, – це тіні.

Але навколо колірних схем – багато міфів та помилкових думок.

Поширена думка, що досить просто користуватися темними відтінками, і буде забезпечено бажаний широко розкритий погляд. Але не все так просто. Якщо ви нанесете на повіки каштанові, кавові, блакитні тіні, вони ніякого ефекту не дадуть. Так, самі по собі вони красиві, але коригуючими техніками не мають.

Що ж робити? Звертайте увагу на комбінації як відтінків, так і текстур.

Темним тіням, які будуть задавати основою фон макіяжу, повинні допомагати світлі. Їхні зони впливу – ділянка під лінією брів і верхня повіка.

Багато залежить і від техніки візажу. Одне з найбільш вдалих рішень для візуального збільшення погляду – нанесення тіней з допомогою техніки «пташка». Розглянемо цю техніку на прикладі макіяжу для кароокої панночки.

  • Підберіть палетку в зеленій, синій, сливовий, мідній гамі.
  • У зовнішній куточок нанесіть найсвітліший відтінок палетки.
  • На середину століття – тіні на 3-5 тонів темніші за перший.
  • Зовнішній куточок активно заповніть тінями на 1-2 відтінки темніші за «серединку».
  • Не забувайте про напрямок розтушування. Виконувати її рекомендується до скронь.
  • Коли з розтушовуванням все в повному порядку, за допомогою олівця, а також пензлі з тінями ставлять саму пташку. Повинне вийти гармонійне «об'єднання» верхньої та нижньої повіки.

Для красунь зі світлими сірими, сіро-блакитними очима – схожа техніка, але є нюанси.

Найкращий варіант тіней у цьому випадку – лілові, пурпурові, сірі, а по контуру кордону до помічників тіням варто додати перламутрову пудру. Наносити її краще тоненьким пензликом.

Лінія підведення

Дуже важливий момент – лінія підведення. Щоб вона не надала «ведмежу послугу» і не зробила візуально очі надто маленькими, уникайте таких помилок.

  • "Перебір" з кількістю косметичного засобу, шириною підводки. Ця лінія брів не може бути надмірно тоненькою і для неї підходять підводки-маркери, а безпосередньо підводка для очей – це традиційно витончена, тонка лінія. Виняток – спеціалізований акторський грим, коли потрібно підкреслити вади або навіть добитися ефекту вульгарності.
  • Обведення по всьому контуру. Особливо негарно виглядає повне коло з виведенням широкої стрілки до скроні. Замість легкості в макіяжі в цьому випадку з'являється важкість, а око візуально втрачається на тлі великої кількості темного кольору.
  • Активне використання чорного олівця з тінями максимально наближеними до цього кольору. Так, тіні кольору асфальту зараз у тренді. І за допомогою них можна створити дуже ефектні образи, але в цьому випадку не варто активно використовувати чорну підводку.

А який варіант, навпаки, допоможе збільшити очі? На допомогу прийде класична лінія з маленьким "хвостиком", що візуально збільшує довжину очей. Головне, стрілку потрібно промальовувати не від куточка, а пропустити, беручи початковою точкою куточок ока, одну третину (а якщо очі близько посаджені зовсім половину) століття.

Також важливе значення має «стикування» підведення з тінями. Оптимальний варіант - промальовування орбітальної лінії матовими тінями трохи темніше природного відтінку шкіри.

Вії

У нашій ситуації найбільш підходящі туші для вій – об'ємні. Саме ними варто балувати верхні вії.

При цьому краще насправді себе проявляють туші одночасно з ефектом, що подовжує. Головне, наносити їх потрібно звивистими рухами, а між нанесенням першого і другого шару чекати повного висихання бази.

Чого не варто робити, якщо у вас маленькі очі?

Не варто використовувати для фарбування нижніх вій велику щіточку (від тієї ж туші збільшення обсягу).

Також краще відмовитися від сумнівних щодо якості засобів із неводостійкими формулами. Навіть невеликий «осип» обтяжує погляд і спотворює пропорції ще менш виграшну сторону.

Секрети макіяжу

Біла лінія на внутрішній поверхні нижньої повіки

Не секрет, що найкраще візуальне збільшення можливе з косметикою з мерехтливим ефектом. Але не всі її сприймають, бачать за нею химерність, псевдорозкіш, театральщину.

Деяким блискучі тіні справді не йдуть. Це пов'язано і з індивідуальними особливостями зовнішності, і з перевагами гардеробу.

Але живий блиск і сяйво у погляді цінують усі. І щоб його створити, необов'язкова косметика з мерехтливим ефектом.

Можна використовувати матові тіні, на внутрішній поверхні нижньої повіки провести косметичним олівцем тонку білу лінію. Образ суттєво зміниться. Погляд виглядатиме свіжим і відчиненим.

Вибілений внутрішній куточок ока

Візуально збільшити очі допоможе і техніка вибілювання внутрішнього куточка ока.

Щоб досягти гарного ефекту, виконайте такі дії:

  1. Зробіть лінію підведення продовженням нижньої повіки.
  2. Проведіть олівцем лінію до центру, не доходячи до складки віку.
  3. Намалюйте лінію безпосередньо біля вій і проведіть її до зовнішнього куточка.

Червона точка у внутрішньому куточку ока

Мета створення олівцем червоної точки – візуальне продовження лінії ока. За рахунок цього ефекту більше здається сам погляд.

Головне, акуратно знайти у внутрішньому куточку ока місце з так званим «слізним м'ясом». Крапка ставиться саме на ньому.

Якщо в макіяжі при цьому будуть звужуватися лінії біля вій, результат буде особливо ефектним.

Нюанси макіяжу очей залежно від їхньої форми

Істотний вплив на макіяж має і форма очей. Її важливо враховувати максимально уважно.

Близько посаджені очі

При близько посаджених очах особливу увагу варто приділити тіням. З їх допомогою можна як максимально грамотно поліпшити естетику, так і, навпаки, все зіпсувати.

Колір повинен поєднуватися з цветотипом, при цьому базовий - головний тон - світліший і наноситься він безпосередньо на повіки, ближню до куточка ока частина перенісся, зону під бровами, а додатковий темніший відтінок розтушовують тільки на верхньому столітті.

Робимо вузькі очі широкими

Якщо ж мета не просто збільшити погляд, а зробити вузькі очі ширшими, рекомендується вдаватися до таких способів.

  • Промальовування складки століття вище за природну лінію.
  • Підкручування вій. Ці маніпуляції виконуються щипцями (керлером). Роботи виконуються під кутом. Оптимальний варіант - розташування келер під 45 градусів. Важливо, щоб верхня платівка була гранично близько до вій.
  • Використання консилера. Область розтушовки невелика. Лише безпосередньо під очима. Пензлик необов'язковий. Розтушовку можна робити пальцями.

Глибоко посаджені очі

При глибоко посаджених очах головна проблема майкапу для багатьох – неакуратний вигляд. На віці відбиваються тіні.

Вирішити ситуацію допомагає праймер. Він допоможе "притримати" макіяж. Його завдання – не пряма фіксація косметичного засобу, а наповнення тонких ліній. Завдяки цьому макіяж не осідає у складках повік.

Ще одна проблема створення макіяжу при глибокій посадці - використання схем макіяжу для широко розставлених очей.

Світлі тіні важливо розтушовувати у правильному напрямку: до середини століття.

Не можна ігнорувати верхню повіку. Це той варіант, коли не обійтись без стрілок.

Туш краще наносити в один шар, при цьому на куточках очей слід зробити акценти олівцем.

Отже, помічниками при створенні макіяжу, спрямованого створення розгорнутого погляду, стануть як тіні, туш і олівець, а й праймер, консилер, щипці для вій.

Переглядів: 26 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps