Головна » 2017 » Лютий » 20 » Дієта Кейт Вінслет
12:40
Дієта Кейт Вінслет
 

Дієта Кейт ВінслетДієта Кейт Вінслет який суперечить принципам здорового схуднення. Вона добре збалансована і заснована на останніх досягненнях науки про харчування. Саме розумний підхід до здоров'я завжди відрізняв британську актрису - вона не худла до нульового розміру навіть тоді, коли це було основною умовою потрапляння в першу десятку голлівудських дів. Замість виснажливих тренувань англійська троянда вибирає півгодини пілатесу будинку, а замість голодовок - різноманітний раціон, заснований на улюблену рибу.

Дієта Кейт Вінслет: меню

В основі раціону лежать прості принципи. Для здорового зниження ваги, не пов'язаного з уповільненням обміну речовин, слід вживати 0,5 г білка на 1 кг ваги, не відмовлятися від джерел незамінних амінокислот, включати в раціон омега-три і омега-шість жирні кислоти, а також достатня кількість клітковини, повна відмова від вуглеводів зовсім невиправданий - вони є постачальниками енергії та дають нам бадьорість для повсякденних справ і тренувань. А фрукти в розумних кількостях тільки наситять нас вітамінами і клітковиною, але не приведуть до набирання ваги.

Щоб скласти раціон на день, користуйтеся «підказкою»
За півгодини до сніданку: склянка теплої води з скибочкою лимона або лайма. Цей напій підбадьорить вас після сну і підготувати організм до засвоєння сніданку.

Сніданок дієти Кейт Уінслет: 100 г вівсянки з цільного зерна, плюс 150 грамів будь-якої жирної риби (лосось, макрель, форель). Здається дивним? Спробуйте додати в вівсянку пару чайних ложечок насіння льону, а білок отримаєте з 150 г знежиреного сиру з корицею. Ви також можете випити чашечку натуральної кави або чаю, але пам'ятайте - ніяких «три в одному» і інших сурогатів. Якщо ви не можете кожен день їсти вівсянку, сміливо міняйте її на коричневий рис, гречку, пшоно або будь-яку іншу кашу з натурального зерна.

Другий сніданок: 200 г будь-яких ягід або 1 яблуко, апельсин, груша, грейпфрут або будь-який інший фрукт, який вам подобається. Єдина умова - не потрібно підсолоджувати фрукти, смакуйте кожен шматочок, а для придушення тяги до солодкого купіть собі ароматизований зелений чай або напій зі стевією.

Обід: омлет з 4 білків з 150 г жирної риби, приготовлений на сухій сковороді, плюс салат з будь-яких овочів некрахмалістих з заправкою з лимонного соку. Ви можете додати в омлет курячу грудку, і тоді допускається додати в салат 1 чайну ложку оливкової олії.

 

Вечеря: 150-200 г будь-яких морепродуктів або риби з овочевим салатом. Іноді допускається замінювати рибу курячими грудками, тофу або нежирної яловичиною, приготовленої на пару. 
За 2 години до сну: можна перекусити зеленим яблуком або половинкою грейпфрута з 4-5 горішками мигдалю.

Виходити з процесу схуднення дуже просто - додайте до обіду порцію гарніру з гречки, коричневого рису або цільнозернових макаронів, або пару скибочок зернового хліба, а на сніданок дозволяйте собі іноді солодку кашу з горіхами і сухофруктами на знежиреному молоці. Келих сухого вина допустимо в свята або вихідні. Єдина умова - напій повинен бути натуральним.

Доповніть дієту заняттями по системі пілатес і пішими прогулянками, і ви значно зменшите обсяг проблемних зон всього через 6 тижнів.

Переглядів: 385 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps