Головна » 2017 » Лютий » 20 » Дієта 500 ккал
12:29
Дієта 500 ккал

 

Дієта 500 ккалДієта 500 ккал призначена для ефективного схуднення. Напевно, в житті кожної дівчини рано чи пізно настає момент, коли вона готова практично на все, лише б виглядати блискуче. У хід йде голодування, не самі безпечні дієти, лазня, фітнес до знемоги ... Виходячи з назви, можна подумати, що деякий час вам доведеться обмежити раціон всього 500 ккал. Однак насправді це не так, 500 ккал - обов'язковий мінімум калорій в день, до якого ви будете додавати якусь цифру, розраховану залежно від власної ваги.

Дієта 500 ккал: підрахуємо, скільки є

«Математика» на цій дієті досить проста. Для початку відніміть з власного зростання 100. Ви отримали цифру, яку треба порівняти з власною вагою. Якщо ваша вага більше цієї цифри, далі розрахунки йдуть за першою схемою, якщо ваша вага менше отриманої цифри - по другий.

Схема 1
Тепер віднімаємо свій справжній вага з власного зростання і множимо отриману цифру на 3. Саме стільки калорій і треба буде додати до «базовим» 500 ккал.

схема 2

Віднімаємо свою власну вагу з власного зростання, і множимо отриману цифру на 2, саме стільки і додаємо до раціону.

У процесі складання раціону ви повинні строго дотримуватися одержані цифр, вам варто не допускати коливань в ту або іншу сторону більш, ніж на 100-150 ккал на добу.

Дієта 500 ккал: за і проти

В середньому, при зростанні 167 см і вазі близько 68 кг виходить, що ви повинні обмежити свій раціон приблизно 800 ккал. Дієта в теорії дозволяє скинути 0,5-1 кг в день. Однак людський організм здатний адаптуватися практично до будь-якого раціону, і темпи схуднення згодом сповільняться. Тому подібні «суворі режими» рекомендують тільки тим, кому залишилася пара кілограмів до ідеальної ваги, і хто точно впевнений, що не буде неконтрольовано переїдати після закінчення схуднення. ВООЗ стверджує, що настільки суворі обмеження раціону призводять до уповільнення обміну речовин , втрати м'язової маси. А ось останнім часто істотно псує фігуру, тому несподіваним ефектом від дієти може стати не дуже естетична в'ялість «проблемних зон».

Медики не рекомендують використовувати подібні дієти більше 1 тижня, ну а поки ви будете її застосовувати, слід їсти максимально можливу кількість свіжих овочів і фруктів, і знежиреного м'яса птиці або сиру. У будь-якому випадку, краще починати схуднення з м'якших збалансованих дієт в поєднанні з заняттями спортом.

Невеликий рада: купіть недорогі електронні ваги для кухні з функцією послідовного зважування. Так ви зможете без проблем підраховувати вагу порцій, а отже і їх калорійність не тільки під час цієї дієти, але і після неї, коли повернетеся до звичайного режиму харчування (для жінок 2000-2400 ккал на добу, залежно від фізичної активності). Через деякий час ви звикнете і зможете харчуватися нормальними порціями, не переїду і без допомоги ваг.

Переглядів: 329 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps